Lezing  'Geluksprofessor' Patrick van Hees

Geluksprofessor
Patrick van Hees
Roman
De Gelukprofessor

 

 5 jaar onderzoek - 3 boeken - bekend in binnen- en buitenland

 

'Geluksprofessor' Patrick van Hees geeft lezing in Sint- Annaland

 

Op dinsdag 9 oktober bij Zorgonderneming EQuiMio

 

Stichting "Geef mensen de Kans' organiseert op dinsdag 9 oktober aanstaande voor de derde keer haar jaarlijkse inspiratieavond. Tijdens deze avonden proberen we inspiratie op te doen voor de toekomst door samen met een spreker en de aanwezigen samen te werken, te delen en te zijn.

 

Dit jaar zal Patrick van Hees (Zaandam, 1969), oftewel de "Geluksprofessor", deze avond verzorgen. Patrick deed vijf jaar onderzoek naar geluk en schreef drie boeken over dit belangrijke onderwerp. Hij is een veelgevraagd spreker en auteur in binnen- en buitenland en werkt o.a. voor ING, Albert Heijn, HEMA, Happinez, etc.  

 

Patrick zal wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier vertalen naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.  Wil je ook meer leren over geluk en over hoe de lessen van Patrick misschien ook jouw leven kunnen veranderen? Kom dan naar deze inspirerende bijeenkomst en meld je aan via geefmensendekans@outlook.com, of telefonisch 06 – 16 41 82 58).

 

Datum:        Dinsdag 9 oktober 2018

Tijd:               Zaal open vanaf  19.30 uur, start: 20.00 uur

Locatie:       EQuiMio, Annavosdijk 6, Sint Annaland

Toegang:     15 euro (inclusief drankjes, iets lekkers en een gelukscadeautje)

 

De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting "Geef mensen de Kans". Deze bouwt een netwerk op voor mensen, die niet (volledig) in aanmerking komen voor vergoeding door de reguliere budgetten van de overheid, maar wel zorg en hulp nodig hebben.

 

Meer informatie:

Stichting Geef mensen de Kans

Monique van der Blom, bestuurslid Communicatie, telefoon: 06-45 63 28 42, geefmensendekans@outlook.com

 

De geluksprofessor

Patrick van Hees

www.patrickvanhees.com